Mividata Oy on suomalainen terveyskirjallisuuteen erikoistunut kirjakustantamo

Mividatan on perustanut vuonna 1994 ravitsemushoitojen uranuurtaja Kaarlo Jaakkola tukemaan missiota siitä, että mahdollisimmat monet saisivat tietoa ravitsemushoitojen ja ravinnon merkityksestä terveyden vaalimisessa. Mividatan toiminnan tarkoitus on tänä päivänäkin jakaa tietoa luonnollisista tavoista ylläpitää hyvinvointia, parantaa elämänlaatua ja poistaa sairauksia ja vaivoja.

Alunperin Mividata toimi vain tukitoimena Kaarlo Jaakkolan työssä Antioksidanttiklinikoilla, mutta sittemmin siitä on muodostunut tärkeä äänitorvi luonnonmukaisen terveydenhoidon ja terveellisten elämäntapojen puolestapuhujana Suomessa. Kaarlo Jaakkolan ja hänen veljenpoikansa, Elias Jaakkolan johdolla Kaarlon elämäntyö, kymmenien vuosien kokemus ravitsemushoidosta ja sinä aikana karttunut tieto on määrä jakaa ihmisille.

Nykyhetki ja tulevaisuus

Tulevaisuudessa uusia kirjoja ja tärkeää tietoa julkaistaan aiempaa tiheämmin, sillä tällä hetkellä Mividatan kirjailijatiimiin kuuluvat Mividatan ja Antioksidanttiklinikoiden perustaja Kaarlo Jaakkolan lisäksi ihastuttavat villivihannesten ilosanoman levittäjät, Hulluna Hortaan kirjan kirjoittajat Raija ja Jouko Kivimetsä sekä uusimpana tulokkaana Pakurikääpä kirjan kirjoittanut valovoimainen terveyden lähettiläs Jaakko Halmetoja.

Yksi keskeinen toimintaamme ohjaava ajatus on, että teemme työtä pitkäjänteisesti kirjailijoidemme kanssa ja tuomme heidän kirjojaan esille pitkälläkin aikavälillä, sen sijaan että toisimme markkinoille kymmeniä nimikkeitä vuodessa. Kirjojen määrän sijaan aiomme jatkossakin perustaa laatuun.

Aina kun kirjassa on Mividatan logo, tarjoaa se lukijalleen luotettavaa ja innostavaa tietoa luonnollisista tavoista ylläpitää hyvinvointia, parantaa elämänlaatua ja poistaa sairauksia sekä vaivoja.

Antoisia lukuhetkiä toivottaa,

Mividatan tiimi