Kauppa

Ale!

Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla

35,90 30,50 sis. ALV

HUOM! Pääset tilaamaan kirjan Biomedin verkkokaupasta klikkaamalla tästä >>

Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla NYT -15 % EDULLISEMMIN TÄMÄN PÄIVÄN AJAN

Kärsitkö hengitysteiden sairauksista, kuten flunssista, keuhkoputkitulehduksista, astmasta, yskästä tai nuhasta? Mistä hengitysteiden sairaudet johtuvat? Miten hengitysteiden sairauksia hoidetaan ravitsemushoidolla?

 

Antioksidanttiklinikoiden perustaja, erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan hartaasti odotettu uutuuskirja Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin!

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 978-952-68614-0-1 Osastot: ,

Kuvaus

HUOM! Pääset tilaamaan kirjan Biomedin verkkokaupasta klikkaamalla tästä >>

Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla NYT -15 % EDULLISEMMIN TÄMÄN PÄIVÄN AJAN

Hengitysteiden tulehdukset ovat maailman yleisimpiä infektioita.

Maailman terveysjärjestön tilaston mukaan hengitysteiden sairauksiin kuolee enemmän ihmisiä kuin sydän- ja verisuonisairauksiin. Suomessa sairastetaan vuosittain arviolta runsaat 6 miljoonaa hengitystietulehdusta, jotka aiheuttavat yli 3 miljoonaa menetettyä työpäivää. Jos potilas ei saa tehokasta ravintotekijälääkehoitoa, on odotettavissa yhä vaikeampia terveysongelmia.

Jokainen altistuu yksilöllisesti erilaisille hapettaville aineille, jotka voivat vaurioittaa soluja ja altistaa sairauksille. Jokainen tulehdustila vaarantaa terveyden ja lisää tarvetta suojata soluja antioksidanteilla eli vitamiineilla, hivenaineilla, aminohapoilla ja rasvahapoilla. Elimistön kyky suojata limakalvoja ja korjata jo syntyneitä vaurioita on suoraan riippuvainen välttämättömien pienoisravintotekijöiden saannista. Esimerkiksi sinkin puutteesta kärsii maailmassa jo noin 2 miljardia ihmistä.

“Jokaisella potilaalla on oikeus hyvään hoitoon. Se voi toteutua, kun mukaan otetaan ravitsemushoito, jonka keskeinen osa on ravintotekijälääkehoito. Tämä koskee myös hengitysteiden sairauksia. Ihmisessä on selvä, biokemiallinen puolustusjärjestelmä, joka tulisi hyvien hoitotulosten aikaansaamiseksi virittää kuntoon.”

– Kaarlo Jaakkola

Nopean tilaajan lisäetuna kirja lähetetään postikuluitta koodilla “hengitystiet”!

Lisätiedot

Paino 0.633 kg
Lataa nyt Kaarlo Jaakkolan Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla -kirja ilmaiseksi! Lataa e-kirja (arvo 35,90 €) ilmaiseksi tästä!