Kauppa

Hoitavat kortit®

22,95 sis. ALV

Tietoa on paljon olemassa, mutta tiedon hakemisesta voi tulla lisää stressiä. Hoitavat kortit ovat harkittu vaihtoehto infoähkylle. Ne ovat intensiivikuuri, joka sujuu helposti kuin päivittäisen pillerin ottaminen: ota yksi kortti päivässä, katso hoitavaa kuvaa kolme minuuttia minimeditaationa ja toteuta sattumakorttina nostamaasi hoito-ohjetta erityisen painokkaasti sinä päivänä. Silloin siitä jää parempi muistijälki ja juuri sen hoitokeinon tehon pystyy havaitsemaan tarkemmin. Pakassa on 48 korttia.

4 varastossa

tuotetunnus (SKU) 113 Osasto:

Kuvaus

Nykypäivänä aivot ovat kovilla, sillä aivoille haitallista, liiallista stressiä ei pystytä aina välttämään. Stressiä aiheuttaa niin kiireinen ja kuormittava työ kuin liian rutinoitunut elämä. Myös ympäröivät sähkömagneettiset kentät, kemiallinen stressi, melu ja negatiiviset ihmiset kuormittavat ja aiheuttavat stressiä. Pitkään jatkunut stressi rokottaa muistia, keskittymiskyky heikkenee ja asioiden mieleenpainaminen vaikeutuu. Stressihormoni kortisoli tykittää pitkäkestoisen muistin kotia hippokampusta. Jos stressi jatkuu kuukausia, vuosiakin, hippokampus alkaa kutistua. Sama tapahtuu Alzheimerin taudissa. Suurin osa suomalaisista pelkää ikääntyessään menettävänsä juuri muistinsa. Ja niin tapahtuu, jos aivojaan ei hoida systemaattisesti.

Hoitavat kortit® arjessa mukana

Helpoilla, arkeen sovellettavilla vinkeillä stressin haittoja voi kuitenkin torjua – ja jopa nollata. Silloin aivot saavat mahdollisuuden elpyä ja uusimman tutkimustiedon mukaan jopa korjata aiemmin syntyneitä vaurioita.

Hoitavat kortit® ovat täysin kotimaista tuotantoa ja terveystoimittaja Raija Kivimetsän kehittämät. Korttien luontokuvat on kuvattu yli 20 vuoden aikana pääosin Pohjois-Karjalassa. Kuvaaja on biologi/valokuvaaja Erkki Makkonen. Korttien viimeisimmän painoksen painamisesta on vastannut Tuokinprint Oy.

Myös nuoret vaaravyöhykkeessä

Aivojen ongelmat eivät liity vain vanhuuteen. Joka viides alle 35-vuotias kärsii muistiongelmista, ja myös nuorten aivot ovat suuressa riskivyöhykkeessä. Masennuspotilaiden määrä on nuorten parissa huolestuttavan suuri. Jopa 20 % vuoden 1987-ikäluokasta on saanut masennuslääkitystä. Aivojen kunto on usein myös osasyy syrjäytymiseen.

Stressiä ei voi välttää, mutta sen vaikutuksilta voi suojautua. Aivot ovat nykyään kovilla: meidän pitäisi jaksaa olla koko ajan tehokkaita, luovia ja sosiaalisia. Kiire ja stressi saavat monen aivot voimaan huonosti, ja monilta tuntuu puuttuvan keinot ylirasituksen katkaisemiseksi. Tähän tilanteeseen voit saada apua esimerkiksi näistä “Autuutta aivoille” -korteista. Voidakseen hyvin aivot tarvitsevat virikkeitä, nautintoja, erilaisia tehtäviä ja ponnistelua. Liian kiireinen elämä ja kroonistunut stressi kuitenkin tekevät tuhojaan aivoissa, mutta sitä vastaan voi lähteä hyökkäyksiin elimistön omilla täsmäaseilla. Kehossamme on tähän tarkoitukseen mitä oivallisimpia kemiallisia täsmäaseita: endorfiinia, dopamiinia, serotoniinia ja oksitosiinia. Kunhan vain osaamme ja ymmärrämme ottaa niitä käyttöön jokapäiväiseen elämäämme.

Hoitavat kortit® ovat saaneet valtavan hyvän vastaanoton Terveys-messuilla, Autuutta aivoille® -luennoilla, lehdistössä ja käyttäjien kommenteissa. Kortit soveltuvat monien yritysten henkilöstölle, palvelutalojen asukkaille, rentoutusterapeuttien asiakkaille; käyttökohteita on lukemattomia!

Korteista sanottua: ”Uskomattoman kauniit kuvat”, ”Ajattelemisen aihetta teksteissä”, ”Mukavat hypistellä”, ”Oiva lahjavinkki” ja ”Suosittelen lämpimästi kouluttajille ja työnohjaajille”, ”Kaikki kaverinikin halusivat myös oman pakan”.

Lisätiedot

Paino 0.144 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hoitavat kortit®”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaarlo Jaakkolan uutuuskirja nyt tilattavissa! Tutustu tästä!