Kauppa

Hormonidieetti

24,90 sis. ALV

Tiedätkö, mistä syystä rasva kertyy eri ihmisillä vartalon eri osiin? Mikä on sinun vartalosi ongelmakohta ja miksi? Kun tunnistat syyn, voit ottaa käyttöösi juuri oman kehosi tarvitsemat täsmäkeinot.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 978-951-31589-7-2 Osasto:

Kuvaus

Kirjassa esitellään helppotajuisia ja tieteelliseen tutkimukseen perustuvia ohjeita, kuinka hormonitasapainolla voi vaikuttaa painonhallintaan ja lisätä kehon ja mielen hyvinvointia. Kyse ei ole ihmedieetistä vaan pysyvästä elämäntapamuutoksesta.

Toteuttamalla kirjan elämäntapoja poltat rasvaa kehosi ongelmakohdista, nopeutat aineenvaihduntaasi, nukut paremmin, näytät nuoremmalta ja virkeämmältä. Saat lisää voimaa ja lisäät energiatasoasi. Hormonaalinen tasapaino on avain parempaan hyvinvointiin ja tehokkaampaan aineenvaihduntaan.

Kenelle? Haluat ymmärtää, miksi rasva kertyy vartalossasi tiettyihin kohtiin. Kenties olet ikuinen laihduttaja, joka on valmis katkaisemaan dieettaamisen kierteen. Sinua kiinnostaa päästä kestävän, helpon painonhallinnan alkuun simppelillä tavalla.

Kaisan kommentti: Minulta kysytään usein, kumpi kirja kannattaisi ostaa (Hormonitasapaino vai Hormonidieetti). Suosittelen ennemmin Hormonitasapainoa, koska se sisältää laajemmin tietoa hormonien vaikutuksesta koko elämään. Lisäksi ehdin päivittää tietomäärääni Hormonidieetti-kirjan kirjoituksen jälkeen, joten mielestäni moni asia on esitetty paremmin Hormonitasapaino-kirjassa.

Kommentteja kirjasta:
“Kaisa on kirjoittanut erinomaisen kirjan aineenvaihdunnasta, elämän perustasta. Vaikka kirja on typerästi segmentoitu naisille ja heidän oletettujen läskineuroosien hoitoon, elämänlaadustaan kiinnostunut mieskin voi nostaa kirjan tukemana pelinsä seuraavalle tasolle. Kaisa, käy näppikseen kiinni ja kirjoita jatko-osa kaikille väkevästä elämästä kiinnostuneille.”
– Jari Sarasvuo, valmentaja, Trainers House Oyj

“Kirjan kiinnostavinta antia on Kaisa Jaakkolan avomielisesti esittelemät omakohtaiset kokemukset hormonien vaikutuksista oman elimistönsä toimintaan. Urheilijatausta on luonut edellytykset hyvinkin tarkalle oman elimistönsä toimintojen analysoinnille. Moni löytää itsensä Jaakkolan kuvaamasta hormonihärdellistä.”
– Christer Sundqvist, ravintovalmentaja (FT), Suomen suosituin terveysbloggaaja (http://sundqvist.blogspot.com/)

“Kirja sisältää helppotajuiset ohjeet ja tieteellisten tutkimusten perustan hormonitasapainon merkityksestä painonhallinnassa. Ravinnon ohella käsitellään myös liikuntaa, unta, suoliston hyvinvointia.”
– Luontaisterveys, 2011/5

Käy myös tykkäämässä Terveyskirjat Facebookista, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja parhaista tarjouksistamme!

Lisätiedot

Paino 0.489 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hormonidieetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaarlo Jaakkolan uutuuskirja nyt tilattavissa! Tutustu tästä!