Kauppa

luontaisterveys_kansi

Luontaisterveys

61,00 sis. ALV

Tästä voit helposti ja luotettavasti tilata luultavasti Suomen parhaimman, ja ainakin monipuolisimman terveyslehden, eli Luontaisterveyden. Jos haluat lukea lehdessä julkaistun artikkelin ennen päätöstäsi lehden tilaamisesta, niin täältä pääset lukemaan Vatsa- ja suolistovaivat kuriin Ravitsemushoidolla artikkelin.

tuotetunnus (SKU) 122 (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Luontaisterveys kertoo, miten jokainen voi omilla valinnoillaan tukea terveyttään ja ennaltaehkäistä sairauksien puhkeamista. Lehdessä annetaan konkreettisia vinkkejä hyvään oloon.

Yksi lehden suosituimpia palstoja on jo usean vuoden ajan ollut Erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan vastaanotolla palsta. Joka lehdessä ilmestyvällä palstalla käsitellään mm. ajankohtaisia terveysasioita, kerrotaan hivenaineiden, vitamiinien ja muiden pienoisravintotekijöiden merkityksestä, sekä julkaistaan jännittäviä potilaskertomuksia, joissa selviää kuinka Jaakkolan hoidot käytännössä toimivat.

Luonto on paras lääkäri, erityisen painoarvon lehdessä saa myös luonnonmukainen ravinto, liikunta sekä turvalliseksi havaitut luontaisterapiat. Nykytiede tuottaa jatkuvasti uutta tietoa solun terveydestä. Luontaisterveys on raikkaasti ja rohkeasti ajan hermolla: solun terveyden tukeminen on yksi lehden keskeinen asiasisältö. Ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus. Luontaisterveys antaa työkaluja myös psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin rakentamiseen ja lujittamiseen.

Lehti ei pyri vastakkainasetteluun luontaislääketieteen ja koululääketieteen kesken, vaan kertoo, mitä kokonaisvaltaisia vaihtoehtoja oire- ja lääkekeskeiseen hoitoon on tarjolla.

Jos haluat lukea lehdessä julkaistun artikkelin ennen päätöstäsi lehden tilaamisesta, niin täältä pääset lukemaan Vatsa- ja suolistovaivat kuriin Ravitsemushoidolla artikkelin.

Tilaus on vuoden määräaikainen tilaus joka ei jatku automaattisesti. Luontaisterveys ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Käy myös tykkäämässä Terveyskirjat Facebookista, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja parhaista tarjouksistamme!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Luontaisterveys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaarlo Jaakkolan uutuuskirja nyt tilattavissa! Tutustu tästä!