Kauppa

Ale!
Ruoansulatus-kuntoon

Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla TÄMÄN PÄIVÄN AJAN -30 % EDULLISEMMIN!

€35,90 €25,13 sis. ALV

Kaarlo Jaakkolan kirjoittama Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla kertoo laajasti mm. ärtyvän suolen oireyhtymästä, dysbioosista, hiivataudista sekä nenänielun, ylävatsan ja suoliston sairauksista.

Voit myös tilata kaikki kolme Kaarlo Jaakkolan teosta huomattavasti edullisempaan pakettihintaan tästä.

56 varastossa

tuotetunnus (SKU) 978-952-99207-1-6 Osasto:

Tuotekuvaus

Vatsa- ja suolistovaivat ovat tuttuja valtaosalle suomalaisista

Jopa yli miljoona suomalaista kärsii ruoansulatuselimistön sairauksista ja vaivoista. Kivut, närästys, tulehdukset, vatsan turvotus, ummetus, ilmavaivat ja monet muut mahasuolikanavan ongelmat ja sairaudet vaivaavat lukemattomia ihmisiä vuosikausia, usein ilman helpotusta. Kirjassa kerrotaan laajasti mm. ärtyvän suolen oireyhtymästä, dysbioosista, hiivataudista sekä nenänielun, ylävatsan ja suoliston sairauksista.

Kaarlo Jaakkola

Kirurgian erikoislääkäri, ravitsemushoitojen pioneeri Kaarlo Jaakkola kertoo keskeisimpien ruoansulatuselimistön sairauksien hoidoista lääkkeellisellä eli farmakologisella ravitsemushoidolla sekä antaa neuvoja hyvästä ruokavaliosta. Lukuisat paranemistapaukset kertovat vakuuttavaa kieltään ravitsemushoitojen tehosta. Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla perustuu kirjoittajalääkärin käytännön työssä hioutuneeseen ammattitaitoon sekä alan lääketieteelliseen kirjallisuuteen.

”Jokaisella on oikeus yksilölliseen ravitsemushoitoon, jolla pyritään estämään, parantamaan tai hävittämään sairautta. Ravitsemushoidolliset menetelmät ovat välttämättömiä ruoansulatuskanavan monimutkaisen toiminnan ylläpidossa ja vaurioiden korjaamisessa. Jotta suoliston toiminnat saadaan paranemaan, ravitsemustilan puutokset tulee korjata.”

– Kaarlo Jaakkola

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla TÄMÄN PÄIVÄN AJAN -30 % EDULLISEMMIN!”

Tutustu nyt uutuuskirjaamme TERVE MAKSA, avain hyvinvointiin. TILAA TÄSTÄ

PAHOITTELUT JOS HÄIRITSEN, MUTTA JOS TILAAT UUTISKIRJEEMME NYT NIIN SAAT LAHJAKSI 5 € ALENNUSKUPONGIN AIHETTA KÄSITTELEVIIN KIRJOIHIN

Kirjeissä julkaisemme suosituimmat artikkelimme ja parhaat edut tulevista uutuuksista ja klassikkokirjoistamme.
Sähköposti
Etunimi
Sukunimi
Tietosi ovat suojassa.