Tämä artikkeli on ote Kaarlo Jaakkolan Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla kirjasta (lataa koko e-kirja NYT ILMAISEKSI tästä).Avokadolla on useita terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Siinä on runsaasti energiaa ja vähän nestettä. Se sisältää 2 % valkuaisaineita, ihmiselle välttämättömiä aminohappoja. Hedelmässä on runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja, erityisesti öljyhappoa, fosfolipidejä sekä vapaita rasvahappoja, muttei kolesterolia. Avokadossa on myös monia vitamiineja, kuten B6– ja E-vitamiinia, karoteenia, sekä rautaa, fosforia, magnesiumia, B1-vitamiinia, kaliumia, kuparia ja folaatteja. Glutationia avokadossa on kasvikunnan tuotteista eniten. Puolikas kypsä avokado päivässä täydentää ruokavaliota hyvin ja tarjoaa vaihtoehdon levitteille.
Avokadon syömisestä voi olla hyötyä
- syövän ehkäisyssä
- diabetes- ja painonhallintaruokavaliossa
- sydänterveydelle ja kolesterolitasojen parantamisessa
- ikääntymisessä terveenä
- liikuntaelimistön sairauksien ehkäisemisessä
- ihon hoidossa
- glutationin lähteenä
Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?
Päätimme, että parasta mitä meillä on antaa nyt kytevään tilanteeseen, on jakaa Antioksidanttiklinikoiden perustajan, erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla -kirja kokonaisuudessaan ILMAISEKSI!
Lataa NYT Kaarlo Jaakkolan kirja “Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla” ILMAISEKSI (norm. 35,90€) TÄSTÄ:
Lataa e-kirja ilmaiseksi tästä >>
Sivulta löytyy myös 16 ilmaista käytännönläheistä terveysopasta, jotka ovat kaikki toistaiseksi ilmaiseksi ladattavissa (arvo 4,90 € / kpl). Tutustu oppaisiin ja lataa ne koneellesi tästä: http://biomed.fi/ladattavat-oppaat/
PS. Nyt on aika jakaa todellisen ravitsemushoitojen legendan viisauksia koko kansan avuksi! Anna myös läheisellesi mahdollisuus ilmaiseen terveystietoon ja laita e-kirjan ja oppaiden linkit jakoon somessa tai emaililla.
© Mividata Oy ja Kaarlo Jaakkola