Tämä artikkeli on ote Kaarlo Jaakkolan kirjoittamasta Parantava ruoka – Pellavarouhe pokkarista.
Pellavarouhe yhdessä kauraleseiden ja marjajauheiden kanssa lisää elimistölle hyödyllisten ravintoaineiden monipuolisuutta. Rouhe, joka sisältää runsaasti marjoja kuten ruusunmarja, mustikka, puolukka, tyrni ja karpalo, tehostaa elimistön myrkynpoistomekanismeja ja vahvistaa puolustus- ja puhdistusjärjestelmiä. Pellavarouheen ja kauran kuidut edistävät maitohappobakteerien kasvua. Joissakin rouheissa on sokeria, joten kannattaa tarkistaa tuoteseloste, jos ei halua tai voi käyttää sokeria tai muita yhdistelmärouheen ainesosia.
Makeutusaineena käytetty intiaanisokeri eli täysruokosokeri on elimistölle parempi vaihtoehto kuin valkoinen sokeri.
Tilaa Parantava ruoka pellavarouhe -pokkari ja muut tuotteet Biomed.fi verkkokaupasta –15 % alennuksella alekoodilla TERVEYSSIVUT
Lunasta etusi ja tilaa tästä>>