Ajankohtainen luento – Luonnollisista lähteistä saatu tryptofaani hoitona ahdistuneisuuteen ja unettomuuteen

Tämä artikkeli on toteutettu mainosyhteistyönä Biomedin kanssa.

craighudsonmdArvostettu kanadalainen lääkäri Craig Hudson luennoi unettomuuden ja ahdistuksen luontaisista hoitokeinoista

Lauantaina 9.4 on luvassa ainutlaatuinen vierailu kun Ilon ja valon markkinoiden historian ensimmäinen kansainvälinen puhuja, kanadalainen unettomuuden ja ahdistuksen hoitoon erikoistunut lääkäri Craig Hudson pitää luennon ”Luonnollisista lähteistä saatu tryptofaani hoitona ahdistuneisuuteen ja unettomuuteen”! Esitys on englanninkielinen, mutta tulkataan suomeksi. Craig Hudson luennoi Helsingin Wanhassa satamassa järjestettävässä tilaisuudessa Biomed Oy:n kutsumana.

Klo 13.30-14.30 Craig Hudson: Luonnollisista lähteistä saatu tryptofaani hoitona ahdistuneisuuteen ja unettomuuteen

Ahdistuneisuuden ja unettomuuden hoitoon käytettyihin perinteisiin lääkkeisiin liittyy monia ongelmia, esimerkiksi lääketoleranssi, riippuvuus ja terveysriskejä. Tulokset eivät ole tyydyttäviä sen enempää potilaan kuin lääkärin kannalta.

Kanadalainen tohtori Craig Hudson tarkastelee ahdistuneisuutta ja unettomuutta hoitavaa luonnonmukaista lähestymistapaa, jossa vältetään kaikki nämä terveysriskit. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa palauttaa terveen unen ja säilyttää unen arkkitehtuurin. Myös ahdistuneisuuden hoitomenetelmällä saavutetaan oireiden lievitys ilman turhaa rauhoittavien lääkkeiden käyttöä.

Esitys on englanninkielinen, mutta tulkataan suomeksi.

Hanki tapahtuman päivälippu koodilla ”biomed” vain 10 euron hintaan tästä! 

Tilaa tästä!