Akuutti dysbioosi

Tämä artikkeli on ote Kaarlo Jaakkolan kirjoittamasta Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla -kirjasta, jonka voit ladata nyt ilmaiseksi kokonaisuudessaan tästä (HUOM! Edun arvo 35,90€) >>

Akuutti dysbioosi on äkillinen, merkittävä maitohappobakteerien väheneminen ohut- ja paksusuolessa. Samanaikaisesti haitalliset mikrobit, kuten Clostridium difficile -bakteerit ja/tai Candida albicans -hiiva lisääntyvät voimakkaasti suolistossa. Yleisimpiä syitä ovat antibioottilääkitys, ruokamyrkytys, maha- ja suolistotulehdus, anoreksia, aliravitsemus sekä mikroravintotekijöiden merkittävät vajaukset. Mahalaukun ja suoliston äkillinen tulehdus eli gastroenteriitti syntyy taudinaiheuttajamikrobien tai niiden tuottamien myrkkyjen saastuttaman ruoan nauttimisesta.

Haluatko koko Kaarlo Jaakkolan tietopaketin aiheesta?

Kaarlo Jaakkolan kirjoittama Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla -kirja on ladattavissa nyt ilmaiseksi kokonaisuudessaan tästä >>

HUOM! Kun lataat kirjan ilmaiseksi TÄNÄÄN, niin etusi arvo on 35,90€!

Lataa kirja tästä>> 

© Mividata Oy ja Kaarlo Jaakkola