KUMPI ON PAREMPI, PELLAVANSIEMENET VAI -ROUHE?

Tämä on ote Kaarlo Jaakkolan kirjoittamasta Parantava ruoka – Pellavarouhe pokkarista.  ja toteutettu mainosyhteistyönä Biomedin kanssa.

Molempia voi käyttää elintarvikkeena, mutta pellavarouheessa on merkittäviä etuja verrattuna kokonaisiin siemeniin.

Pellavansiemenet ja -rouhe

◊ Ravintoaineet imeytyvät rouheesta paremmin kuin kokonaisista pellavasiemenistä.
◊ Lima-aines irtoaa helpommin rikotuista siemenistä kuin kokonaisista.
◊ Rouhetta suositellaan liotettavaksi kymmeniä minuutteja, siemeniä useampi tunti.
◊ Rouhe säilyy hyvin, koska rasvasta on poistettu suurin osa.
◊ Liottamattomat, kokonaiset pellavansiemenet kulkeutuvat elimistön läpi lähes muuttumattomina.

Kiinnostaisiko sinua kokeilla täysin kotimaista pellavarouhevalmistetta ryyditettynä marjajauheilla?
Tilaa tästä kotiin toimitettuna ja kokeile!

Tilaa tästä

© Mividata Oy ja Kaarlo Jaakkola