Missä muodossa?

Tämä artikkeli on ote Kaarlo Jaakkolan uudesta Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla kirjasta.

Valkosipulia voi käyttää monissa eri muodoissa, mm. tabletteina, kapseleina, hengitettynä, juomissa, alkoholiin tai veteen uutettuna, raakana, ruoanlaitossa, öljyssä kypsytettynä tai paahdettuna. Valkosipulin voimakasta hajua hengityksessä voi lievittää mm. pureskelemalla tuoretta persiljaa, varsiselleriä tai minttua, huuhtelemalla suu vedellä, johon on puristettu sitruunaa, kamomillaa tai eukalyptusta tai käyttämällä timjamia tai rosmariinia sisältävää suusuihketta.

ylpon_juoma


Ylpön juoma


40 valkosipulin kynttä
7 sitruunaa
✦ ✦ ✦
Lisää valkosipulin ja pestyt sitruunankuoren palat sekä puristettu sitruunamehu 4 litraan keitettyyn ja huoneenlämmössä jäähtyneeseen veteen. Lisää hunajaa 250−500 g annostellen oman maun mukaan.
✦ ✦ ✦
Pidä seosta huoneenlämmössä 4−5 vrk.
✦ ✦ ✦
Siilaa sen jälkeen sakka pois ja pullota. Säilytä pullot jääkaapissa.
✦ ✦ ✦
Annosohje: 2−4 rkl aterioiden välissä tai iltaisin.
✦ ✦ ✦
Suomen kansan perinnejuoma mukaillen käsityöneuvos Bror Bäckströmiä ja kunnallisneuvos Juhani Jaakkolaa. Kyseistä terveysjuomaa on kutsuttu myös Ylpön juomaksi.


Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?

Päätimme, että parasta mitä meillä on antaa nyt kytevään tilanteeseen, on jakaa Antioksidanttiklinikoiden perustajan, erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla -kirja kokonaisuudessaan ILMAISEKSI!

Lataa NYT Kaarlo Jaakkolan kirja “Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla” ILMAISEKSI (norm. 35,90€) TÄSTÄ:

Lataa e-kirja ilmaiseksi tästä >> 

Sivulta löytyy myös 16 ilmaista käytännönläheistä terveysopasta, jotka ovat kaikki toistaiseksi ilmaiseksi ladattavissa (arvo 4,90 € / kpl). Tutustu oppaisiin ja lataa ne koneellesi tästä: http://biomed.fi/ladattavat-oppaat/

PS. Nyt on aika jakaa todellisen ravitsemushoitojen legendan viisauksia koko kansan avuksi! Anna myös läheisellesi mahdollisuus ilmaiseen terveystietoon ja laita e-kirjan ja oppaiden linkit jakoon somessa tai emaililla.

© Mividata Oy ja Kaarlo Jaakkola