MYÖS HYVÄÄ VALKUAISAINETTA

Tämä on ote Kaarlo Jaakkolan kirjoittamasta Parantava ruoka – Pellavarouhe pokkarista.

Pellavansiemenen ja -rouheen painosta proteiinia eli valkuaisainetta on noin 25–30 %. Proteiinia ja kuituja sisältävä ateria pitää kylläisenä pitkään.
Yksi ruokalusikallinen (7,5 g) pellavarouhetta sisältää saman verran proteiinia kuin

  • reilu puoli desilitraa herneitä
  • 1 rkl maapähkinöitä
  • tai pala ruisleipää.

Oliko artikkeli kiinnostava? Ennakkoilmottaudu nyt ilmaiseksi Suomen suurimpaan terveystapahtumaan verkossa.

TerveysSummit tapahtumassa Kaarlo Jaakkolan, suomalaisten ravitsemushoitojen pioneerin elämäntyöhaastattelu yli 50 vuoden urasta. Lisäksi yli 18 tuntia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden käytännön ohjeita terveyden parantamiseen.

Lue lisää >> 

 

 

 

 

 

© Mividata Oy ja Kaarlo Jaakkola