Nuori uintilupaus Anton Herrala on tankannut itsensä iskuun Biomedin tuotteilla!

Nuori mahtava uintilupaus Anton Herrala avaa kilpakauden tulevana viikonloppuna Jyväskylässä ja on tankannut itsensä iskuun Biomedin tuotteilla!

Antonilla on kunnon tavoitteet, joten jesss Anton! Paljon tsemppiä Biomedin tiimiltä!

anton herrala 3.

Olen Anton Herrala, kilpauimari Tampereelta. Kilpailen, valmennan ja vaikutan hallituksessa uimaseura Tatu Tampereessa.

Uinut olen pienestä pitäen, aloitin 5-vuotiaana kilpailemisen ja sillä teillä olen vielä 22- vuotiaanakin. Vauhti on vuosien varrella kiristynyt ja kiristyy toivottavasti vielä entisestään. Voitin ensimmäisen aikuisten suomenmestaruuteni viime vuonna ja pääsin myös kilpailemaan EM-kisoihin. Onnenpäiväni oli, kun sain tukijakseni Biomedin alkaneena vuonna. Heidän ansiostaan pääsen taas entistä paremmin kohti tulevan kauden haasteita päästä MM-kisoihin ja toivottavasti jo nyt kesällä Rion olympialasiin. Urheilu on pitkäjänteistä työtä kohti tavoitteita, niin kuin elämänkin pitäisi olla. En siis anna paniikin iskeä, vaikka joutusin odottamaan olympiapaikkaani vielä 4 vuotta. Tavoitteeni on, että pystyisin jonain päivänä urheilemaan ammatikseni ja saisin suomenennätykset nimiini päämatkoillani 100m perhos- ja vapaauinnissa. Jotta pääsisin haluamalleni tasolle, täytyy minun tehdä vielä monta harjoitusta ja olla parhaimmillani jokaisena päivänä. Tähän haasteeseen saan apua Biomedin laadukkaista tuotteista, joita syön päivittäin saavuttaakseni parhaan minuuteni.

anton herrala 2.Kannattaa seurailla Biomedin Facebookkia, sillä myöhemmin paljastamme, millä tuotteilla Anton on tukenut harjoitteluaan.