Pakurin suosio on lisääntynyt Suomessa ja maailmalla merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Google Trends -hakupalvelu kuvaa graafisesti hyvin kiinnostuksen kasvukäyrää, joka on noussut merkittävästi vasta vuoden 2009 jälkeen.
Miksi pakurista on tullut poikkeuksellisen iso ilmiö Suomessa? Näen itse suosion voimakkaalle kasvulle neljä muita keskeisempää syytä:
- Pakurin käytön helppous ja käyttömukavuus
- Pakurin teho ja laajat käyttäjäkokemukset
- Pakurin pitkä historia ja mielenkiintoa herättäneet kiellot
- Pakurin nimi
Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?
Tilaa Jaakko Halmetojan kirjoittama Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan -15% edullisemmin tänään koodilla ”pakuri”!
Lisää koodi ”pakuri” ostoskorissa kohtaan ”Kupongin koodi” ja paina ”Käytä kuponki” -nappia niin alennus aktivoituu.
© Mividata Oy ja Jaakko Halmetoja