Kauppa

pakurikääpä

Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan

4.75 5:stä perustuen 4 asiakasarvosteluun
(4 tuotearviota)

€31,80 sis. ALV

Pakurikääpä on syväluotaava sukellus metsiemme vähemmän tunnettuun aarreaittaan, lääkinnällisten sienten kiehtovaan maailmaan. Tilaa nyt -15% alennettuun hintaan koodilla ”pakuri”, niin pääset lukemaan kirjaa jo lähipäivinä tai paketoimaan sen ystävälle lahjapakettiin.

19 varastossa

tuotetunnus (SKU) 978-952-99207-7-8 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotekuvaus

Koivujen kyljillä kasvavan pakurin käytöstä mainitaan jo 1800-luvulla Aleksis Kiven Seitsemän Veljestä -teoksessa. Tämän jälkeen pakurin tie on kulkenut sotavuosina kahvin korvikkeena juodusta ”tikkateestä” ja myyntipannassa lojuneesta uuselintarvikkeesta megatrendiksi, joka on saanut tuhannet suomalaiset hörppimään pakurista valmistettua teetä.

Jaakko Halmetoja

Jaakko Halmetojaa voi kiistatta pitää henkilönä, joka on keskeisimmin vaikuttanut pakurikäävän popularisointiin Suomessa. Sadat luennot, radio- ja TV-haastattelut ovat suppiloineet ison läjän palautetta, kokemuksia ja aiemmin kiven alla ollutta tietoa Halmetojan hyppysiin.

Pakurikääpä – Opas lääkinnällisten sienten maailmaan

Suomalaisille tuttujen kantarellien ja suppilovahveroiden lisäksi takapihamme metsät ovat täynnä arvokkaita sieniä, joita vain pieni osa ihmisistä osaa hyödyntää. Pakurikääpä -kirja on ensimmäinen suomeksi kirjoitettu, laajemmin lääkinnällisiä sieniä käsittelevä teos. Kirja käy seikkaperäisesti läpi pakurikäävän historiaa, terveysvaikutuksia, aktiivisia ainesosia, eri valmistustapojen etuja ja nitoo kasaan aiheen tiimoilta viljellyt legendat sekä 2000-luvun kirkkaimman tieteellisen tutkimusdatan.

Esipuheen kirjaan on kirjoittanut FT, kasvitieteilijä, professori ja tietokirjailija Sinikka Piippo.

Kirjan avulla opit mm. seuraavat asiat:

 • Pakurin historia Suomessa ja maailmalla
 • Pakurin tunnistaminen, kerääminen ja käsittely
 • Pakurin aktiiviset ainesosat ja tieteellinen tutkimus
 • Pakurin historia perinteisenä syöpälääkkeenä
 • Yli 40 eri käyttötapaa ja runsaasti laadukkailla värikuvilla varustettuja reseptejä

Anna arvio kirjasta ja voita

Jos olet jo tutustunut Pakurikääpä kirjaan, niin anna tämän esittelytekstin yllä olevaan ”arviot” kohtaan siitä arvio niin saatat voittaa sen! Arvomme yhden kirjan arvion tehneiden kesken, aina 25 uuden saapuneen arvion välein.

Kannattaa myös käydä tykkäämässä Terveyskirjat Facebookista ja Mividatan Facebookista, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja parhaista tarjouksistamme!

4 arviota tuotteelle Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan

 1. 5 / 5

  (varmistettu kirjoittaja):

  Olen lukenut kirjan ja on jatkuvasti tiedonhankintakäytössä. Erittäin hyvä tietolähde. Innostaa jatkamaan.

 2. 5 / 5

  (varmistettu kirjoittaja):

  Mahtava kirja. Keittiössä aina käden ulottuvilla.Palaan kirjaan kuukausittain etsiessäni tietoa ja ohjeita pakurin käyttöön. Oikea käsikirja pakurista. Sitä tietoa mitä kirjasta et löydä, et tarvitse!

 3. 5 / 5

  :

  Tätä kirjaa ilman ei pakurin ystävä pärjää. Täytyy vain muistaa ettei jokamiesoikeus koske pakuria kun metsässä liikkuu.

 4. 4 / 5

  :

  Kirja on ensimmäinen tutustumismatka sienten ja pienten eliöiden maailmaan,ikinä.En syö sieniä,mutta pakurikääpään uskon ja siksi kirja on luottoteos!

Lisää arvio

Tutustu nyt uutuuskirjaamme TERVE MAKSA, avain hyvinvointiin. TILAA TÄSTÄ

PAHOITTELUT JOS HÄIRITSEN, MUTTA JOS TILAAT UUTISKIRJEEMME NYT NIIN SAAT LAHJAKSI 5 € ALENNUSKUPONGIN AIHETTA KÄSITTELEVIIN KIRJOIHIN

Kirjeissä julkaisemme suosituimmat artikkelimme ja parhaat edut tulevista uutuuksista ja klassikkokirjoistamme.
Sähköposti
Etunimi
Sukunimi
Tietosi ovat suojassa.