
Tämä on ote Kaarlo Jaakkolan kirjoittamasta Parantava ruoka – Pellavarouhe pokkarista.
- Omega-3-sarjan rasvahappovaikutus – pellavarouhe 20 %
- Ihanteellinen kuitulähde – pellava ja kaura
- Verensokeria ja insuliiniresistenssiä säätelevät vaikutukset – kaura, intiaanisokeri, pellava
- Prebioottinen vaikutus, maitohappobakteerien kasvua edistävä – kaura, intiaanisokeri, pellava
- Suolen toimintaa edistävä vaikutus – pellavan ja kauran kuidut ja lima
- Kolesterolia alentava vaikutus – kaura ja pellava
- Rohtovaikutukset – pellavan lignaani, ruusunmarja, mustikka, tyrni ja karpalo
- Hyvä kivennäis- ja hivenaineiden lähde.
Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?
Lue tästä muita Kaarlo Jaakkolan artikkeleita!
© Mividata Oy ja Kaarlo Jaakkola