Pellavarouhe-valmisteen ainesosien yhteisvaikutuksia

Tämä on ote Kaarlo Jaakkolan kirjoittamasta Parantava ruoka – Pellavarouhe pokkarista.

  1. Omega-3-sarjan rasvahappovaikutus – pellavarouhe 20 %
  2. Ihanteellinen kuitulähde – pellava ja kaura
  3. Verensokeria ja insuliiniresistenssiä säätelevät vaikutukset – kaura, intiaanisokeri, pellava
  4. Prebioottinen vaikutus, maitohappobakteerien kasvua edistävä – kaura, intiaanisokeri, pellava
  5. Suolen toimintaa edistävä vaikutus – pellavan ja kauran kuidut ja lima
  6. Kolesterolia alentava vaikutus – kaura ja pellava
  7. Rohtovaikutukset – pellavan lignaani, ruusunmarja, mustikka, tyrni ja karpalo
  8. Hyvä kivennäis- ja hivenaineiden lähde.

Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?
Lue tästä muita Kaarlo Jaakkolan artikkeleita!

Lue tästä

© Mividata Oy ja Kaarlo Jaakkola