Kauppa

Kilpirauhasen toimintahäiriöt ja kokonaisvaltainen hoito

34,90 sis. ALV

Tässä kirjassa valotetaan kilpirauhasen toimintahäiriöiden kokonaisvaltaista ja yksilöllistä hoitoa. Kirjassa käsitellään monipuolisesti lääkehoitoja, mutta myös luontaisia hoitokeinoja, joilla voidaan pitää huolta paitsi kilpirauhasesta myös ihmisen hyvinvoinnista kokonaisuutena. Kokonaisvaltaiset ja luontaiset hoidot ovat hyödyksi niin kilpirauhassairauksien ennaltaehkäisyssä kuin muidenkin sairauksien ehkäisyssä ja terveyden ylläpidossa.

10 varastossa

tuotetunnus (SKU) 978-952-3305311 Osastot: ,

Kuvaus

Päivi Mäkeläinen on yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti. Hänellä on pitkä kokemus kilpirauhaspotilaiden hoidosta kokonaisvaltaisesti ja luontaisesti.
Kirja rakentuu aiheen opiskelun, potilastyössä saadun kokemuksen ja 10 vuoden aikana pidettyjen kilpirauhasluentojen pohjalle.
Kilpirauhasasiat ovat Suomessa ja monissa muissakin maissa herättäneet viime vuosina suurta mielenkiintoa ja kiistelyäkin. Hoitolinjoista vallitsee erilaisia näkemyksiä.
Tässä kirjassa valotetaan kilpirauhasen toimitahäiriöiden kokonaisvaltaista hoitoa. Kirjassa käsitellään monipuolisesti lääkehoitoja, mutta myös luontaisia hoitokeinoja, joilla voidaan pitää huolta paitsi kilpirauhaseseta myös ihmisen hyvinvoinnista kokonaisuutena.
Kokonaisvaltaiset, luontaiset hoidot ovat myös hyödyksi niin kilpirauhassairauksien ennaltaehkäisyssä kuin muidenkin sairauksien ehkäisyssä ja terveyden ylläpidossa.
Lataa nyt Kaarlo Jaakkolan Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla -kirja ilmaiseksi! Lataa e-kirja (arvo 35,90 €) ilmaiseksi tästä!