Kauppa

Vatsa kuntoon – Opas vatsan ja suoliston hyvinvointiin

14,95 sis. ALV

Selkeä ja helppolukuinen opas vatsavaivojen hoitoon! Tilaa tänään niin pääset lukemaan jo lähipäivinä.

HUOM! Pääset tilaamaan kirjan Biomedin verkkokaupasta klikkaamalla tästä >>

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 978-952-99207-2-3 Osasto:

Kuvaus

HUOM! Pääset tilaamaan kirjan Biomedin verkkokaupasta klikkaamalla tästä >>

Ruoansulatus on terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkein kokonaisuus ihmisessä. Voidaankin sanoa, että oikein toimiva ruoansulatus toimii koko terveyden perustana, kuin kivijalkana. Mikäli ruoansulatus ei toimi, oireilee keho tai mieli. Ruoansulatuksen ongelmat ja sairaudet voivat oireilla perinteisten ummetuksen, ripulin ja närästyksen lisäksi mm. seuraavilla tavoilla:

• väsymys

• päänsärky

• masennus

• kipuilu

• muistiongelmat

Mikäli halutaan terveyttä, täytyy ruoansulatuksen toimia. Jopa yli miljoona suomalaista kärsii ruoansulatuselimistön sairauksista ja vaivoista, ylävatsavaivoista kärsii yli viidesosa. Suurimmalla osalla suomalaisista on ollut jotakin vaivaa ruoansulatuksen alueella. Tieto ravitsemushoitojen tehokkaasta avusta on tervetullutta, sillä monet kärsivät vaivoista apua saamatta. Ruoansulatuksen luonnollinen hoitaminen ja ongelman löytäminen on yksi Jaakkolan hoidon perusteista. Ruoansulatus on ihmisen toiset aivot, joten niiden roolia lähes kaikissa vaivoissa ei voida väheksyä.

Perinteisin keinoin hoidetut ruoansulatusvaivat uusiutuvat usein, koska vaivan todellista syytä ei hoideta ja keho ei pääse palautumaan luonnolliseen ja terveeseen tilaansa. Tämän vuoksi ravitsemushoidon teho ja hyvinvoinnin pysyvyys ovat olleet potilaille arvokkaita asioita, joiden saaminen on ollut perinteisin menetelmin hankalaa. Nämäkin kirjassa kerrotut asiat ovat Jaakkolan yli 30 vuotta kestäneen intohimoisen tutkimustyön tulosta. Ota selvää, miten voit parantaa omaa hyvinvointiasi helposti!

Lisätiedot

Paino 0.162 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vatsa kuntoon – Opas vatsan ja suoliston hyvinvointiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa nyt Kaarlo Jaakkolan Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla -kirja ilmaiseksi! Lataa e-kirja (arvo 35,90 €) ilmaiseksi tästä!