Tämä artikkeli on ote Kaarlo Jaakkolan kirjoittamasta Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla kirjasta.
Eräs merkittävimpiä dysbioosia aiheuttavia tekijöitä on väärä ravinto. Länsimaissa paljon käytetty teollisesti valmistettu ruoka alistaa dysbioosille. Yleisesti on tiedossa, että virvoitusjuomien ja makeisten sokeri, valkoisista vehnäjauhoista valmistetut tuotteet ja runsaasti lisäaineita sisältävä valmisruokien pitkäaikainen käyttö ovat riski suoliston ja koko ihmisen terveydelle. Kun käytetään paljon ”tyhjiä kaloreita” ja saadaan vähän mikroravinteita, kehittyy erilaisia puutostiloja, jotka vaikuttavat suoliston limakalvon kuntoon. Ne häiritsevät immuunipuolustusta, hermoston toimintaa ja sisäeriterauhasten hormonituotantoa johtaen lisääntyviin suoliston vaurioihin ja koko elimistön pahoinvointiin.
Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?
Tilaa nyt Kaarlo Jaakkolan kirjapaketti nyt kaikkien aikojen PARHAALLA -35% ALENNUKSELLA!
Käyttämällä koodia “kaarlo” saat tarjouksen käyttöösi.
Nopea ohje tarjouksen käyttöön ostoskorissa:
Lisää teksti kaarlo, kohtaan ”Kupongin koodi”.
Paina ”Käytä kuponki” -nappia ja tarjous näkyy ostoskorissa.
© Mividata Oy ja Kaarlo Jaakkola