ActiWhey® sopii hienosti maultaan myös supertehokkaan ja maistuvan raakasuklaan tekoon.
Raakasuklaan perusohje:
- 1,5dl laadukasta kaakaovoita
- 2dl laadukasta raaka kaakaojauhetta
- 2rkl laadukasta kookosöljyä
- 2-3 rkl luomulaatuista lähihunajaa maun mukaan
- Ripaus aitoa ruususuolaa
Sulata kuumassa vesihauteessa kaakaovoi ja sekoita sekaan loput ainekset tasaiseksi massaksi. Kaada sula suklaa muotteihin, voit maustaa suklaan esim pähkinöillä, marjoilla tai aidolla vaniljalla. Anna jäähtyä viileässä kunnes raakasuklaan rakenne on sopiva ja nauti esim. pakurikääpäteen tai laadukkaan luomukahvin kera.
ActiWhey®:llä täytetyt raakasuklaa konvehdit:
Laita pienien alumiinivuokien pohjalle sulaa suklaata ja anna sen jäähtyä kylmässä noin 15 minuuttia. Tee Actiwhey täyte odotellessa.
ActiWhey® täyte:
- 1rkl macadamia öljyä (kookosöljy sopii myös)
- 2rkl Actiwheytä
- 1-2rkl hunajaa maun mukaan
Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi ja mausta maun mukaan. Laita pieni määrä täytettä kovettuneen suklaapohjan päälle, siten että täyte ei kosketa reunoja. Peitä täyte sulalla suklaalla. Anna jäähtyä viileässä. Nautiskele mieluiten hyvässä seurassa.
PS: Jos täytettä lurahti liikaa ja se ei peity kokonaan, niin kannattaa käyttää suklaavuokia. Täyte saattaa pursuta purastaessa, mutta ne ovat silti yhtä maukkaita.
ActiWhey® suklaa:
Lisää jäljellä oleva Actiwhey täyte juoksevan suklaamassaan ja sekoita kunnolla. Jos haluat maitosuklaan oloisen suklaan niin lisää vielä ainakin 2rkl Actiwheytä massaan ja sekoita. Kaada massa muotteihin ja anna jäähtyä viileässä. Nautiskele mieluiten hyvässä seurassa ja hyvän juoman kera.
Jos haluat tutustua Actiwheyhin tarkemmin niin tästä pääset eteenpäin:
-
Tykkää nyt Actiwheysta facebookissa: https://www.facebook.com/actiwhey
-
Lähimmän Actiwhey jälleenmyyjän löydät täältä: http://www.biomed.fi/jalleenmyyjat
-
Lue lisää Actiwheyn kotisivuilta: http://actiwhey.com/
-
Kannattaa tutustua myös Actiwhey:n kehittäneeseen Uniq Bioresearchsiin Uniqin kotisivuilla: http://www.uniqbioresearch.com/
Asiaan liittyvä lukuvinkki!
Antioksidanttiklinikoiden perustajan, kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan kirjoittamassa Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla kirjassa kerrotaan laajasti mm. ruokavalion, ravintolisien sekä ravitsemustilaa määrittävien vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappomittausten mahdollisuuksista erilaisten vaivojen ja sairauksien hoidossa.
Kaarlo Jaakkolan kirjat nyt -15% huipputarjouksella täältä!
Kannattaa myös käydä tykkäämässä Terveyskirjat Facebookista ja Mividatan Facebookista, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon kun julkaisemme täällä uusia artikkeleita.