Alkoholin haihduttaminen

Tämä artikkeli on ote Jaakko Halmetojan kirjoittamasta Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan kirjasta.

Etanolin kiehumispiste on merenpinnan tasolla 78,3 astetta ja pakuritinktuuroita eli alkoholiuutteita on mahdollista lisätä esimerkiksi 80 asteisen pakuriteen joukkoon, jolloin alkoholi haihtuu vähitellen pois nesteestä. Tinktuura jättää kuitenkin jälkeensä läjän rasvaliukoisia yhdisteitään. Tämä metodi soveltuu hyvin ihmisille, jotka haluavat syystä tai toisesta välttää hyvin vähäistäkin alkoholin käyttöä (esim. raskauden aikana).

Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?

Tilaa Jaakko Halmetojan kirjoittama Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan -15% edullisemmin tänään koodilla ”pakuri”!

Tilaa tästä!

Lisää koodi ”pakuri” ostoskorissa kohtaan ”Kupongin koodi” ja paina ”Käytä kuponki” -nappia niin alennus aktivoituu.

© Mividata Oy ja Jaakko Halmetoja