Pakuri-öljyuutteen valmistamisen ABC, vaihe 3

Tämä artikkeli on ote Jaakko Halmetojan kirjoittamasta Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan kirjasta.

Vaihe 3 – Siivilöiminen

Hauduttamisen jälkeen voit siivilöidä öljyn hyödyntämällä esimerkiksi tiheäsilmäistä metallisiivilää tai nailonista verkkopussia. Pyri puristamaan uutetusta raaka-aineesta mahdollisimman paljon irti ja hyödynnä siivilään jäävä öljyinen sakka halutessasi teen keittämiseen.

Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?

Tilaa Jaakko Halmetojan kirjoittama Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan -15% edullisemmin tänään koodilla ”pakuri”!

Tilaa tästä!

Lisää koodi ”pakuri” ostoskorissa kohtaan ”Kupongin koodi” ja paina ”Käytä kuponki” -nappia niin alennus aktivoituu.

© Mividata Oy ja Jaakko Halmetoja