Pellavansiemenrouhevalmisteen ainesosien yhteisvaikutuksia

Tämä artikkeli on ote Kaarlo Jaakkolan kirjoittamasta Vatsa kuntoon kirjasta.

Tuote sisältää myös neljää eri marjajauhetta, kauralesettä ja intiaanisokeria.

  1. Omega-3-sarjan lievä rasvahappovaikutus – pellavarouhe 20 %.
  2. Ihanteellinen kuitulähde – pellava ja kaura.
  3. Verensokeria ja insuliiniresistenssiä säätelevät vaikutukset – kaura, intiaanisokeri, pellava.
  4. Prebioottinen vaikutus, maitohappobakteerien kasvua edistävä – kaura, intiaanisokeri, pellava.
  5. Suolen toimintaa edistävä vaikutus – pellavan ja kauran kuidut ja lima.
  6. Kolesterolia alentava vaikutus – kaura ja pellava.
  7. Rohtovaikutukset: pellavan lignaani, ruusunmarja, mustikka, tyrni ja karpalo.
  8. Merkittävä kivennäis- ja hivenaineiden lähde.

Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?

Tilaa Kaarlo Jaakkolan kirjoittama Vatsa kuntoon -pokkari tästä!

Tilaa tästä!

© Mividata Oy ja Kaarlo Jaakkola