- 4 dl jääkaapissa yön yli säilytettyä pakuriteetä (kylmää)
- Yhden pienen sitruunan tai limen mehu (puristettuna)
- 1 rkl kookospalmusokeria
- 1/2 tl raffinoimatonta merisuolaa
- 3–4 kpl isoja pakurijääpaloja
- (Kourallinen tuoretta salviaa)
- Kaada 1 dl teetä jääpalamuotteihin ja pakasta 30 min.
- Sekoita sillä aikaa limen mehu, suola ja palmusokeri vahvaan pakuriteehen ja lisää halutessasi joukkoon murskatut salvian lehdet. Anna hautua 30min.
- Sekoita pakurijääpalat ja nauti juoma riippukeinussa.
Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?
Tilaa Jaakko Halmetojan kirjoittama Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan -15% edullisemmin tänään koodilla ”pakuri”!
Lisää koodi ”pakuri” ostoskorissa kohtaan ”Kupongin koodi” ja paina ”Käytä kuponki” -nappia niin alennus aktivoituu.
© Mividata Oy ja Jaakko Halmetoja