Chaga Ice T

Tämä artikkeli on ote Jaakko Halmetojan kirjoittamasta Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan kirjasta.

  • 4 dl jääkaapissa yön yli säilytettyä pakuriteetä (kylmää)
  • Yhden pienen sitruunan tai limen mehu (puristettuna)
  • 1 rkl kookospalmusokeria
  • 1/2 tl raffinoimatonta merisuolaa
  • 3–4 kpl isoja pakurijääpaloja
  • (Kourallinen tuoretta salviaa)
  1. Kaada 1 dl teetä jääpalamuotteihin ja pakasta 30 min.
  2. Sekoita sillä aikaa limen mehu, suola ja palmusokeri vahvaan pakuriteehen ja lisää halutessasi joukkoon murskatut salvian lehdet. Anna hautua 30min.
  3. Sekoita pakurijääpalat ja nauti juoma riippukeinussa.

Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?

Tilaa Jaakko Halmetojan kirjoittama Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan -15% edullisemmin tänään koodilla ”pakuri”!

Tilaa tästä!

Lisää koodi ”pakuri” ostoskorissa kohtaan ”Kupongin koodi” ja paina ”Käytä kuponki” -nappia niin alennus aktivoituu.

© Mividata Oy ja Jaakko Halmetoja