- 2,5 dl vahvaa pakuri-inkivääriteetä
- 2,5 dl laadukasta punaviiniä
- 1 tl kotimaista hunajaa
- 10 ml pakuritinktuuraa
- 10 kpl kardemumman siemeniä (kokonaisena)
- 2 rkl goji-marjoja
- Hyppysellinen ra noimatonta merisuolaa
Valmista vahva pakuri-inkivääritee lisäämällä 1 rkl pakurijauhetta ja kolme sentin viipaleita tuoretta inkivääriä puoleen litraan vettä. Keitä kattilassa vähintään 15 min tai niin pitkään, että saat 2,5 dl voimakkaan väristä (vahvasti tumman ruskeaa/mustaa) teetä. Sekoita lopuksi pakuritee, viini, tinktuura ja mausteet. Anna hautua kannen alla 10–15 min ennen tarjoilua.
Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?
Tilaa Jaakko Halmetojan kirjoittama Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan -15% edullisemmin tänään koodilla ”pakuri”!
Lisää koodi ”pakuri” ostoskorissa kohtaan ”Kupongin koodi” ja paina ”Käytä kuponki” -nappia niin alennus aktivoituu.
© Mividata Oy ja Jaakko Halmetoja