Lady Chaga Glögi (kahdelle)

Tämä artikkeli on ote Jaakko Halmetojan kirjoittamasta Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan kirjasta.

  • 2,5 dl vahvaa pakuri-inkivääriteetä
  • 2,5 dl laadukasta punaviiniä
  • 1 tl kotimaista hunajaa
  • 10 ml pakuritinktuuraa
  • 10 kpl kardemumman siemeniä (kokonaisena)
  • 2 rkl goji-marjoja
  • Hyppysellinen ra noimatonta merisuolaa

Valmista vahva pakuri-inkivääritee lisäämällä 1 rkl pakurijauhetta ja kolme sentin viipaleita tuoretta inkivääriä puoleen litraan vettä. Keitä kattilassa vähintään 15 min tai niin pitkään, että saat 2,5 dl voimakkaan väristä (vahvasti tumman ruskeaa/mustaa) teetä. Sekoita lopuksi pakuritee, viini, tinktuura ja mausteet. Anna hautua kannen alla 10–15 min ennen tarjoilua.

Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?

Tilaa Jaakko Halmetojan kirjoittama Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan -15% edullisemmin tänään koodilla ”pakuri”!

Tilaa tästä!

Lisää koodi ”pakuri” ostoskorissa kohtaan ”Kupongin koodi” ja paina ”Käytä kuponki” -nappia niin alennus aktivoituu.

© Mividata Oy ja Jaakko Halmetoja