Marja Mastery

Tämä artikkeli on ote Jaakko Halmetojan kirjoittamasta Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan kirjasta.

  • 3 dl pakuri-mantelimaitoa
  • 100 g metsämustikoita
  • 50 g tyrnimarjoja
  • 2 rkl chian siemeniä
  • 1 rkl kylmäpuristettua hamppuöljyä
  • 1 omena
  • 1 rkl kotimaista hunajaa

Liota 1 dl manteleita vedessä yön yli (8 h). Lisää mantelit ja 3 dl vahvaa pakuriteetä (kylmänä) tehosekoittimeen ja blendaa. Siivilöi manteleista ylimääräinen kuitu pois hyödyntämällä tiheäsilmäistä metallisiivilää tai nailonista harsopussia. Kaada tehosekoittimen pohjalle marjat, siemenet sekä muut raaka-aineet ja kaada pakuri-mantelimaito päälle. Sekoita ja nauti.

Juoma tarjoaa laajan skaalan arvokkaita antioksidantteja, tärkeitä rasvahappoja ja raikasta makua, sekä maistuu kaikille vauvasta vaariin.

Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?

Tilaa Jaakko Halmetojan kirjoittama Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan -22% edullisemmin tänään koodilla ”pakuri”!

Tilaa tästä!

Lisää koodi ”pakuri” ostoskorissa kohtaan ”Kupongin koodi” ja paina ”Käytä kuponki” -nappia niin alennus aktivoituu.

© Mividata Oy ja Jaakko Halmetoja