Pakuriaamu

Tämä artikkeli on ote Jaakko Halmetojan kirjoittamasta Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan kirjasta.

  • 100 g mustikoita
  • 100 g vadelmia
  • 3 rkl kylmäpuristettua hamppuöljyä
  • 2–3 pipetillistä pakuritinktuuraa
  • 1 rkl kotimaista hunajaa

Sekoita raaka-aineet kulhossa ja nauti väli- tai aamupalana.

Kiinnostaisiko sinua lukea lisää aiheesta?

Tilaa Jaakko Halmetojan kirjoittama Pakurikääpä – opas lääkinnällisten sienten maailmaan -15% edullisemmin tänään koodilla ”pakuri”!

Tilaa tästä!

Lisää koodi ”pakuri” ostoskorissa kohtaan ”Kupongin koodi” ja paina ”Käytä kuponki” -nappia niin alennus aktivoituu.

© Mividata Oy ja Jaakko Halmetoja